English | Türk 

 

‘We houden bij Ella van mensen én van ons werk’

Maria - verloskundige

 

AANMELDEN

Babymassage bij Embody

04-10-2019 - Ella

Andere cursussen starten vanaf 6-8weken. Dat maakt deze cursus uniek in Nederland!
De allerkleinste kunnen al heel erg genieten van aanraking en warm contact.  Vooral couveuse kindjes hebben er veel baat bij vroeg te beginnen.  Zij hebben vaak een “negatieve associatie” met aanraking opgelopen in de couveuse – met massage maak je aanraking weer positief en ondersteun je ze ook in hun groei! 
Voordelen
Door aan de gang te gaan met baby massage hebben veel ouders ondervonden dat hun baby’s beter slapen, rustiger zijn geworden en minder zijn gaan huilen! Onderzoek heeft aangetoond dat baby’s die worden gemasseerd sneller alert zijn, vlugger in lichaamsgewicht toenemen, beter slapen, zich lichamelijk beter ontwikkelen en minder bezorgd zijn dan baby’s die niet zijn gemasseerd. Lees hier meer over de voordelen van babymassage.
De cursus
Tijdens een IAIM baby massage cursus leer je om je baby’s voeten, benen, armen, buik, gezicht, hoofd en rug te masseren. Je krijgt advies in het gebruik van de juiste oliën, leert wanneer en onder welke omstandigheden je het beste kunt masseren, ontdekt alles over je baby’s non verbale communicatie en krijgt tips hoe om te gaan met b.v. darmkrampjes en doorkomende tandjes. Lees hier meer en boek gelijk je cursus.