‘We houden bij Ella van mensen én van ons werk’

Maria - verloskundige

 

AANMELDEN

ZWANGER, extra informatie te tijde van het Corona virus

14-04-2020 - Ella

Geboortezorg is door onze overheid aangewezen als “acute zorg”. Dit betekent dat er áltijd hulp is, en zal blijven, als je dat nodig hebt (“geïndiceerd is”). Niet alleen nu maar in alle soorten crisis. De instructies voor geboortezorg zijn voorlopig: daar waar lichamelijk contact beperkt kan worden dit ook moet worden beperkt. En waar lichamelijk contact nodig is, dit ook altijd moet worden gedaan. Alle verloskundigen, kraamverzorgenden, verpleegkundigen, gynaecologen, kinderartsen en medewerkers van Centra voor Jeugd en Gezin werken met volle inzet om voor jullie de zwangerschap, bevalling en de tijd daarna, veilig en wenselijk te laten verlopen zoals altijd. Blijf positief denken en voor alles is een oplossing.

Zwangerschap

Je komt minder vaak naar de praktijk voor controles. We vertellen of bellen je wanneer je wel en niet kunt komen. Noodzakelijke echo’s gaan door. Je komt alleen en je partner kan eventueel erbij zijn middels videobellen.
Klik hieronder op een onderwerp om verder te lezen
Bloedafname

Online adviezen voor bekken, bekkenbodem- en rugklachten

Online zwangerschap- en beval cursus

Borstvoedings Informatie

bewegen

Psychische hulp online

Algemene informatie over Zwanger zijn en het Corona virus

- Nieuwe regels rond zwangerschap en geboorte in eenvoudige taal: pharos.nl/nieuws/zwanger-of-bevallen-en-het-coronavirus
- Alles over zwanger en het Coronavirus: allesoverzwanger.nl/veel-gestelde-vragen-over-het-coronavirus/