Extra

Bij Ella willen we een stapje extra zetten voor onze cliënten. Daarom leveren we ook veel andere diensten. 

 

AANMELDEN

Joriene de Vos, elke donderdag aanwezig op het Copernicusplein 


 

 

Ik ben Joriene de Vos, psycholoog en vertrouwens persoon bij Ella.
Elke donderdag ben ik aanwezig van 10.00 tot 13.00 uur op het Copericusplein 14. je kunt dan bij mij binnenlopen, je kunt ook een afspraak maken via de assistente van Ella, Tel: 070 360 6286 
Wees welkom als je niet lekker in je vel zit. Ook help ik ouders graag met het voorbereiden op het komende ouderschap of hen te begeleiden bij het opvoeden vanuit de hechtingstheorie, zodat hun kinderen uitgroeien tot stabiele en gelukkige ouders. Daarnaast wil ik ouders begeleiden zodat ze een goede partnerrelatie ontwikkelen. 
Deze service wordt je kosteloos aangeboden door Ella. 
We willen allemaal het beste voor onze kinderen. We willen dat ze gelukkig zijn, dat ze blij in het leven staan. We willen dat ze uiteindelijk zelfstandig worden, stabiel en vol zelfvertrouwen.  En natuurlijk geven we ze alle liefde die maar in ons zit.  
Voor een kind is het noodzaak om zich gezien, gehoord en begrepen te voelen om zich sociaal –emotioneel goed te kunnen ontwikkelen. En dat wordt uiteindelijk de blauwdruk voor de rest van zijn leven. 
De kwaliteit van de verbinding tussen ouder en kind heeft levenslange impact op belangrijke aspecten van het leven, zoals: schoolprestaties, vriendschappen, relaties, levenslust , gezondheid (zowel lichamelijk als emotioneel).
Een kind dat zich veilig heeft gehecht, heeft een basisvertrouwen en die veilige basis biedt het kind de mogelijkheid om een evenwichtig zelfbeeld te ontwikkelen, om assertiviteit en empathie te ontwikkelen, om gezonde relaties aan te gaan. 
Een kind dat zich onveilig heeft gehecht mist dat basisvertrouwen, dat fundament waar hij de rest van zijn leven op kan voortborduren. 
Wat je in de eerste drie cruciale jaren leert, hoe er naar je gekeken wordt, hoe er met je omgegaan wordt, dat neem je mee naar je volwassenheid. 

Bekijk mijn introductiefilmpje:
 

Een fijne zwangerschap, bevalling en ouderschap toegewenst.

Joriene de Vos
Boeken: 'Alles Kids', en 'Kids & Co' Bekijk of bestel de boeken hier