Extra

Bij Ella willen we een stapje extra zetten voor onze cliënten. Daarom leveren we ook veel andere diensten. 

 

AANMELDEN

 

Stoppen met roken om je frisser en fitter te voelen


Stoppen met roken is moeilijk. Maar er is hulp om het roken achter je te laten. Kies de begeleiding die je nodig denkt te hebben.

Een stoppen-met-rokenconsult bij Ella
Je maakt een afspraak voor een stoppen-met-rokenconsult op de praktijk bij Ella. Samen met de praktijkverpleegkundige stel je een plan op om te stoppen met roken. Je ontvangt steun en tips van haar om dit plan uit te voeren. Bel ons voor Informatie, 070 360 62 86 of meld je via ons contactformulier, geef aan dat het om stoppen met roken gaat.


Kom in actie en laat je ondersteunen. Voel je, samen met je kindje, frisser, fitter, vrijer, in jullie eigen rookvrije wereld!
 

 Zwangeren die tijdens hun zwangerschap niet op eigen kracht kunnen stoppen met roken, hebben doorgaans een lichaam dat verslavingsgevoeliger is voor nicotine dan rokers, die wel op eigen kracht kunnen stoppen. De verloskundigen van Ella in Den Haag zijn enthousiast over het bijzondere stoppen met rokenprogramma van Body&Mind: een onderbouwd programma waarin coaching en bewegen worden gecombineerd om weerstand te kunnen bieden aan het impulsgedrag van rokens en om daarvoor in de plaats gezonder te leven. Ook de verzekeraars zijn enthousiast en de meeste vergoeden dit programma om te stoppen met roken. Artsen, verloskundigen en iedereen weet dat nicotine en de giftige stoffen in een sigaret de kans op zwanger worden verminderen, zwangerschapsproblemen vergroten én de gezondheid van de baby verslechteren. Ook de rokende partner kan via Ella Verloskundigen het Body&Mind stoppen met rokenprogramma volgen.