English | Türk 

 

Extra

Bij Ella willen we een stapje extra zetten voor onze cliënten. Daarom leveren we ook veel andere diensten. 

 

AANMELDEN

Coaching tijdens de zwangerschap

 

Zwangerschap verandert je leven.

Zwangerschap, bevallen en het moederschap zijn unieke en oude processen. Er verandert veel voor je. Soms vind je het misschien nodig om extra begeleiding en ondersteuning van ons te ontvangen.

Dit kan zijn als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, als je zwangerschap niet gepland is, als je veel stress ervaart, als je onzeker bent over het aanstaande moederschap, als je je neerslachtig voelt, als je bang bent voor de bevalling of een ingrijpende vorige bevalling(traumatische baring) niet goed verwerkt hebt. Je kunt  een afspraak maken voor het coachspreekuur telefonisch via de assistente, of via het contactformulier

Heb je te maken met huiselijk geweld, seksuele intimidatie of eergerelateerd- en cybergeweld? Ella ondersteunt Stop geweld tegen vrouwen, je kunt bij ons terecht.

 

 

Ouderschaps- en relatiecoach en vertrouwenspersoon bij Ella.

Ik ben Joriene de Vos, opgeleid als psycholoog en ouderschaps- en relatiecoach, ik werk bij Ella op het Copernicusplein.

Of kinderen krijgen een lang gekoesterde wens is of dat het je overkomt: voor het omgaan met kinderen kun je geen diploma halen en er zit ook geen gebruiksaanwijzing bij jezelf als ouder en bij je pasgeboren baby. Tijdens je zwangerschap kun je je nog moeilijk voorstellen welke fantastische momenten, maar ook welke uitdagingen je zult tegenkomen als ouder. Ondanks de onvoorspelbaarheid van het ouderschap, kun je je er wel zo goed mogelijk op voorbereiden. En daar help ik jullie graag bij! Samen komen we erachter wat jullie nodig hebben om de ouders te worden die jullie willen zijn.
Joriene is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.
Je kunt een afspraak maken via de assistente van Ella

 

Leefstijlcoach bij Ella

 

 

Ik ben Yosta en werk als regulier en orthomoleculair diëtist bij Bravocado. Bravocado is een professionele, evidence-based voedingskundige praktijk in Den Haag. Ik ben een kwaliteit geregistreerde diëtist. Een zwangerschap en bevalling eist veel van je lichaam, het is daarom belangrijk om zo goed mogelijk voor jezelf en je kleintje te zorgen. Hiervoor is een uitgebalanceerde voeding nodig, dat past bij jouw leefstijl. Het voedingsadvies wordt aan jouw persoonlijke situatie en/of dat van je kindje aangepast. lees meer

 

Coaching bij miskraam, verlies en rouw.

Begeleiding bij miskraam, verlies en rouw. Ben je moeder? Verloor je één of meer kinderen tijdens je zwangerschap? Had je bijvoorbeeld ooit een miskraam of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap of een abortus of verloor je de helft van je tweeling? Dan kun je daar ook later nog veel last van hebben, op je werk, binnen je relatie en gezin. Piekeren helpt meestal niet.

De meeste vrouwen die bij mij komen functioneren op de meeste vlakken prima. Maar ze merken dat dat nog niet zo gemakkelijk is rond het verlies van hun kind(eren). Wegdrukken van de emoties blijkt bijvoorbeeld niet zo goed te werken. Doordenderen in je werk ook niet. Misschien herken je dat?
Wil je aan de slag op een krachtige manier die in de praktijk werkt?
Je bent welkom voor mijn persoonlijke begeleiding. Je krijgt inzichten, diepgaande ervaringen en praktische handvatten. Hoe pril of vergevorderd je zwangerschap ook was. Hoe lang of kort je miskraam ook geleden is. Je bent welkom voor een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek. Besluit je hierna om gebruik te willen maken van mijn begeleiding dan is doorgaans een of twee bijeenkomsten nodig.  Je kunt een afspraak maken voor het coachspreekuur telefonisch via de assistente, of via het contactformulier

Deze gesprekken zijn gratis voor de cliënten van Ella.